Nieuwe leerlingen

welkom

Welkom op het Vitus

Zit je in groep 8 van de basisschool en ben je nieuwsgierig hoe het is om straks op het Vituscollege als brugklasser te beginnen? Of misschien zit je in de examenklas van de mavo en wil je je inschrijven om bij ons naar de havo te gaan? Op het Vituscollege heb je ruimte voor groei!

brugklas

Als leerling van groep 8 sta je voor grote veranderingen. Een van de belangrijkste is: je gaat naar de middelbare school. Natuurlijk wil je dan kiezen voor de school die het beste bij je past.

Op het Vituscollege bieden we jou uitdagend onderwijs in een fijne leeromgeving. Of je nu geïnteresseerd ben in kunst en creativiteit (Art klas), sport (sportklas), wetenschap (Bèta) of in de wereld om je heen (Global), bij ons vind je wat jij spannend vindt. Iedere richting heeft zijn eigen gebouw met prachtige lokalen op onze mooie groene campus aan de rand van Bussum.

Je kunt onze school het beste leren kennen (en vergelijken met andere scholen) als je ervaren hebt hoe het is om hier leerling te zijn. Je kunt naar onze open dag komen op zaterdag 11 februari 2023 en naar de lesjesmiddag op woensdag 15 februari 2023. Ook op de informatieavond voor ouders ben je welkom om mee te komen, die is op donderdag 9 februari 2023.

Havo instroom

Als je graag na je vmbo-tl of vmbo-gl wilt opstromen naar havo 4, ben je bij ons van harte welkom. 

Neem contact met ons op via 
aanmelding@vituscollege.nl om kennis te komen maken. We vertellen je dan graag hoe het is om bij ons op de havo in te stromen. Aanmelden voor de havo kun je op de pagina Aanmelden.

 

Overstappen

Het kan zijn dat je erover nadenkt om van school te wisselen. Als je contact opneemt via aanmelding@vituscollege.nl  dan zorgen wij ervoor dat jij en je ouders een gesprek hebben met een van onze afdelingsleiders. Hij of zij vertelt je alles wat je wil weten over het Vituscollege.

 

heb je nog vragen?
neem gerust contact met ons op