Het Vitus College

Vacature: medewerker lesopvang

Het Vitus College

Vacature: medewerker lesopvang

Het kan je niet ontgaan zijn: het coronavirus heeft ons helaas nog niet verlaten. Dit heeft een effect op iedereen in onze samenleving; ook bij ons op school. Niet alleen leerlingen, maar ook docenten en andere medewerkers kunnen te maken krijgen met het virus. Dit kan door besmetting, maar bijvoorbeeld ook doordat zij onverwachts in quarantaine moeten. Wij vinden dat het onderwijs zo goed mogelijk door moet gaan. Daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken.

We zijn op zoek naar oud-leerlingen en studenten die graag, natuurlijk tegen een vergoeding, een helpende hand willen bieden op het gebied van lesopvang.

We zouden je graag willen inzetten voor bijvoorbeeld:

  • Surveilleren bij de lessen, toetsen of op de gangen;
  • Ondersteuning bij het ontstaan van knipklassen;
  • Assisteren van ons OOP;
  • Begeleiding van huiswerkklassen.

Wat vragen we van je?

  • Jij staat stevig in je schoenen en bent enthousiast;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Het liefst heb je al enige ervaring met het begeleiden van kinderen, bijvoorbeeld door stages, huiswerkbegeleiding, op een sportclub of bij scouting. Dit is geen vereiste;
  • Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar. Dit mogen ook twee dagdelen zijn.

Wat bieden we?

Wij bieden jou een flexibele bijbaan waar je veel kan leren, met gezellige collega’s. Ons lesopvangteam bestaat momenteel uit ca. 20 collega’s. Het uurloon bedraagt € 11,50 bruto per uur. Van tevoren weten we nooit hoeveel uur en hoe vaak we iemand nodig gaan hebben, want dit hangt af van de afwezigheid van de docenten. Daarom mag je bij ons elke vrijdag jouw eigen beschikbaarheid doorgeven. Op de dagen dat je beschikbaar bent, kunnen we je oproepen. Soms kunnen we ook van tevoren een planning maken. Heb je het even te druk? Geen probleem. Als jij flexibel bent, zijn wij dat ook.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Neem dan contact op via handjehelpen@sivog.nl !

Deel dit bericht: