Huiswerkbegeleiding/examentraining

U bent hier: Home » Ouders » Huiswerkbegeleiding / examentraining

Huiswerkklas en bijles

Huiswerkklas en bijles

Heb je liever echt vrij als je thuis bent of kun je je thuis moeilijk op je huiswerk concentreren? Op het Vituscollege kun je in klas 1 en 2 een huiswerkklas volgen. Drie middagen in de week kun je daar (tegen een vergoeding) onder toezicht van een docent je huiswerk maken. Er zijn bovenbouwleerlingen aanwezig die je kunnen helpen. Mocht je een vak echt lastig vinden, dan kan je docent je in contact brengen met een bovenbouwer die er juist heel goed in is en die bijles kan geven. Het voordeel van bijles door iemand van je eigen school is dat hij of zij de methode kent en precies weet wat belangrijk is.

Examentraining

Examentraining

Extra examentraining op school
Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de examens, bieden wij de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden bij ons op school en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.
Direct inschrijven
Inschrijvingen voor één of meerdere examentrainingen kan op www.lyceo.nl/vitus.

Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.

 

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer cookies om de inhoud te bekijken.

Deze website gebruikt om bezoekers de beste ervaring te geven. Ga akkoord door te klikken op de 'accepteer' knop.