leerlingen 

huiswerkbegeleiding

huiswerkklas onderbouw klas 1-2-3

Op het Vituscollege bestaat de mogelijkheid om tegen een vergoeding deel te nemen aan de huiswerkklas. Deze huiswerkklas is bedoeld voor leerlingen van de onderbouw. Als zij aan de huiswerkklas deelnemen, kunnen zij vier middagen per week op school huiswerk maken. Dit gebeurt onder toezicht van een docent en met de hulp van bovenbouwleerlingen. Ook voor de bovenbouwleerlingen wordt onder dezelfde voorwaarden een huiswerkklas georganiseerd.

Het Vitus College

DeBijlesStudent - bovenbouw

Heb je moeite met bepaalde vakken? Kun je het niet opbrengen om steeds je huiswerk te maken? Dan is DeBijlesStudent waarschijnlijk een goede oplossing. De naam zegt het al, je krijgt hulp van bijlesstudenten. Dat gebeurt op het Vituscollege op vaste tijden. De huiswerkklas vindt plaats op:

  • maandag van 15.30 uur tot 18.00 uur
  • dinsdag 14.30 tot 17.00 uur
  • woensdag van 15.30 tot 18.00 uur
  • donderdag van 15.30 uur tot 18.00 uur

De huiswerkklas bestaat uit kleine klasjes met een begeleidende bijlesstudent. De studenten helpen je bij het leer-en maakwerk en houden precies bij hoe het met je gaat. Wil je meer weten klik dan op de link hieronder.

DebijlesStudent

Ook examentraining

Een examenjaar is superspannend voor de examenleerlingen. Om ze extra te ondersteunen bij de voorbereiding op hun examens, biedt DeBijlesStudent examentraining aan. Deze examentraining kan gewoon plaatsvinden in hun vertrouwde omgeving op school. In groepjes van ongeveer vier leerlingen worden de leerlingen geholpen met de vakken waar hij/zij moeite mee hebben. Omdat de groepjes worden ingedeeld per vak, kunnen de leerlingen zowel in groepsverband worden geholpen, als individueel. Tijdens de examentraining krijgen de leerlingen extra uitleg over moeilijke onderwerpen en zullen zij vooral veel oefenen door het maken van oude eindexamens. Hierdoor raken zij vertrouwd met de vraagstelling, zoals deze is op het eindexamen.

examentraining