groep 8

waarom het vitus?

Zit je in groep 8 van de basisschool en ben je nieuwsgierig hoe het is om straks op het Vituscollege als brugklasser te beginnen? Of misschien zit je in de examenklas van de mavo en wil je je inschrijven om bij ons naar de havo te gaan? Op het Vituscollege heb je ruimte voor groei!

Brugklas

Als leerling van groep 8 sta je voor grote veranderingen. Een van de belangrijkste is: je gaat naar de middelbare school. Natuurlijk wil je dan kiezen voor de school die het beste bij je past.

Op het Vituscollege bieden we jou uitdagend onderwijs in een fijne leeromgeving. Of je nu geïnteresseerd ben in kunst en creativiteit (Art klas), sport (sportklas), wetenschap (Bèta) of in de wereld om je heen (Global), bij ons vind je wat jij spannend vindt. Iedere richting heeft zijn eigen gebouw met prachtige lokalen op onze mooie groene campus aan de rand van Bussum.

Je kunt onze school het beste leren kennen (en vergelijken met andere scholen) als je ervaren hebt hoe het is om hier leerling te zijn. Je kunt naar onze open dag komen op zaterdag 11 februari 2023 en naar de lesjesmiddag op woensdag 15 februari 2023. Ook op de informatieavond voor ouders ben je welkom om mee te komen, die is op donderdag 9 februari 2023.

Dag uit het leven van een brugger:

Vitus festival 2022

bekijk het vituscollege

unnamed