Open dag

U bent hier: Home » Groep 8 » Open dag

Open dag

Open dag

Je basisschooltijd zit er bijna op en het is tijd om een middelbare school te kiezen. Heb je een gymnasium-, atheneum- of havoadvies gekregen, dan verwelkomen we je graag op het Vituscollege.

Waarom je voor het Vitus zou kiezen?
Omdat je op onze school jezelf kunt zijn. We stimuleren je om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Als je na een paar leuke jaren op het Vitus met een diploma van school komt, ben je voorbereid op een mooie toekomst. Op het Vituscollege heb je letterlijk en figuurlijk de ruimte. Letterlijk, omdat de school op een flink terrein staat. We hebben een apart bètagebouw waarin alles aanwezig is om zelf proeven te doen.

Er zijn gymzalen en grote sportvelden, een cultuurgebouw en een aula met podium. Maar je hebt ook figuurlijk de ruimte, omdat je op het Vitus alle gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen in een veilige, maar ambitieuze leeromgeving. Jij en jouw leren staan centraal.

 

Er zijn momenteel geen open dagen in het vooruitzicht. Zodra de data van de nieuwe open dagen bekend zijn, worden ze hier bekend gemaakt.

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer cookies om de inhoud te bekijken.

Deze website gebruikt cookies om bezoekers de beste ervaring te geven. Ga akkoord door te klikken op de 'accepteer' knop.