x

  kom kennismaken

  Donderdag 21 januari 2021 van 19:30 tot 21:30 Informatieavond voor ouders van leerlingen van groep 7 en 8. Deze informatieavond vindt in verband met corona online plaats. In januari komt hier de link te staan voor deelname aan deze informatieavond.

  Zaterdag 23 januari 2021 van 10:00 tot 13:00 Open Huis: de campus van het Vitus zelf ontdekken door al je vragen te stellen! Binnenkort vindt u hier informatie over de organisatie rondom ons Open Huis.

  Lesjesmiddagen

  Op twee middagen laten we je de sfeer op school proeven en kan je het onderwijs van het Vitus meemaken door het volgen van juniorcolleges en proeflesjes. Er zijn allerlei korte lessen waarin je kennis maakt met vakken die je op de basisschool nog niet hebt.

  Op woensdagmiddag 27 januari 2021 organiseert het Vituscollege een lesjesmiddag. Op deze middag kan je kennismaken met meerdere lesjes die je zelf kan kiezen. De inschrijving opent binnenkort.

  Op woensdagmiddag 3 februari 2021 kan je kennis maken met een groot aantal van onze juniorcolleges. Je kan er twee volgen als je wilt en je kan zelf kiezen. De inschrijving opent binnenkort.